#160950: "Bannir la succube demande le mauvais prix"
В какво се състои този доклад?
Какво се случи? Моля изберете от списъка по-долу
Какво се случи? Моля изберете от списъка по-долу
Моля, проверете дали вече има доклад по същия въпрос
Ако отговорът е „да“, моля, гласувайте за този доклад. Отчетите с най-много гласове са дадени ПРИОРИТЕТ!
# | Status | Votes | Game | Type | Title | Last update |
---|
Подробно описание
• Моля поставете тук съобщението за грешка което виждате, ако има такова
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Моля обяснете, какво искахте да направите, какво направихте и какво се случи
non, visible que dans le menu d'action• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Моля копирайте/поставете текстът показан на аглийски, вместо на Вашия език. Ако имате скрийншот на този бъг (добре е да правите), можете да използвате Imgur.com за да качите и копирате линка тук.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Наличен ли е този текст в системата за превод? Ако да, бил ли е преведен за повече от 24 часа?
non, visible que dans le menu d'action• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Моля обяснете вашето придложение ясно и кратко така че да бъде възможно най-разбираемо.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Какво е било показано на екрана, когато сте били блокирани (празен екран? Част от интерфейса на играта? Съобщение за грешка?)
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Коя част от правилата не е била спазена от BGA адаптацията
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Нарушенията на правилата видими ли са при повторение на играта? Ако да, на кой ход се случват?
non, visible que dans le menu d'action• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Какъв бе игровият ход, който се опитахте да извършите?
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Какво се опитвате да направите, за да задействате тази игра?
non, visible que dans le menu d'action• Какво се случи, когато се опитахте да направите това (съобщение за грешка, съобщение за статуса на играта, ...)?
• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• В кой момент от играта се появи проблема (каква е била съответната инструкция в играта)?
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Какво се случи, когато се опитахте да извършите действието в играта (съобщение за грешка, съобщение за статуса на играта, ...)?
non, visible que dans le menu d'action• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Моля опишете грешката при изобразяването Ако имате скрийншот на този бъг (добре е да правите), можете да използвате Imgur.com за да качите и копирате линка тук.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Моля копирайте/поставете текстът показан на аглийски, вместо на Вашия език. Ако имате скрийншот на този бъг (добре е да правите), можете да използвате Imgur.com за да качите и копирате линка тук.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Наличен ли е този текст в системата за превод? Ако да, бил ли е преведен за повече от 24 часа?
non, visible que dans le menu d'action• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
• Моля обяснете вашето придложение ясно и кратко така че да бъде възможно най-разбираемо.
Lorsqu'on banni une carte, on doit en payer le coût d'invocation. Pourtant, lorsque j'essaie de bannir une succube (qui a coût 0), le jeu m'impose de payer 2 jetons bleus de 3 (coût 6).• Какъв е вашия браузър?
Mozilla v5
История на докладванията
Добави нещо към този доклад
- Друга маса ID / Ход ID
- F5 реши ли проблема?
- Проблемът няколко пъти ли се е появил? Или всеки път? Или абсолютно случайно?
- Ако имате скрийншот на този бъг (добре е да правите), можете да използвате Imgur.com за да качите и копирате линка тук.